♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

November 18, 2010

my new life~

my name is siti syazwanie.....weeeeeeeeeeeeeeee~



asalamualaikum sume.....hmmm...aLOhaaa...=)

first at all...aku ni new blogger....so baru nk menjinak kn diri dgn blog...

actually...aku mule berminat dgn blog pas aku tgk blog kwn aku...hehehehe...aku bace...dan terosssssssss bace...wow!!fantastic~

so aku pon nk cube la nk membebel dlm blog nie....hikkhikhik..

kecik2 dulu aku ....honestly suke wat diary
(biase la kn dak pmpuan....ala2 barbie gurl gitu~)huhu...

...tapi pas meningkat remaje .....xder mase nk wat da.....but.....pas 1 incident tu...aku mule wat diary balik hanya untuk die...
(my special person but now....i dun think soooo...hmmmm)...


forget bout dat...kembali ke bebelan asal....hahahaha...hidup aku simple sgt..... but kdg2 agak cerewet gak memilih sesuatu....hihihi...
biase la kn manusia....hmmmmm...and 1 more things...aku suke berkawan...aku xkesa owg tu mcm mane....tp y pntg aku selesa n die ikhlaz nk kwn ngan aku...




yuuuhuuu...



aku da xtaw nk taep pe dah...y pntg aku hepi dpt wat blog aku sndiri ri nie......hihihi...tq saper y bace ni k...lebiu...wassalamm...with lurve fr0m wannie....


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥