♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

January 29, 2011

bintang 'HATI' QOOO~



salam sejahtera sumer...
makcik2!!pakcik2!!adek2...and sumer LAH!!
weeeeeeeeeee...
hmmm...statement akuw kali niw hmmmm..
xnak macam jiwang lak an....
weeeeeeeeeeeee..
jgn risau!!
akuw memang camniw...hahaha
normal oke dis situation!!
haha..




yer kali niw akuw mang nk tacing~
one more time~
tacing!!
repeat plez~
T.A.C.I.N.G!



hahaha




D.U.L.U!!
yup dulu...aku ader 1 BINTANG!!
aku syg sangat 'my luvely STAR'
hahah...
betol~
(cam xcayer jer ko nie wanie)
aku xsuh pecaye pon LAH!!
weeeee~
but in fact~
im sooooo seriusly dude!!sis!!
uhukkk!!



hmmmmmm...


P.E.R.F.E.C.T???nobody perfect rite...
betoi setiap owg xPERFECT!
n selalu melakukan kesilapan kn3...
xlari dari kesalahan..rite???
hmmm..
but at least im soooo grateful 
to the GOODNESS melakukan 1 kesalahan!!
y???

im in LOVE WITH my star!!
hmmm...maybe???
such a good thing...maybe LAH??
i mean....seumo idop aku ade gak input y aku dapat dari die...
(pengalaman oke..jgn pk bkn2 ples!)
hmmmmm.....

AKU ADER 1 ARTICLE NIW TRY LA BACE:

Dalam perjalanan hidup ini seringkali kita merasa kecewa. Kecewa sekali. Sesuatu yang luput dari genggaman, keinginan yang tidak tercapai dan kenyataan yang tidak sesuai dengan harapan.
Dan sungguh sangat beruntung andai dalam saat-saat tergoncangnya jiwa, masih ada setitik cahaya dalam kalbu untuk merenungi kebenaran. Masih ada kekuatan untuk melangkahkan kaki menuju majlis-majlis ilmu dan majlis-majlis zikir yang akan memberikan ketenteraman jiwa.
Hidup ini ibarat belantara. Tempat kita mengejar pelbagai keinginan dan impian. Dan memang manusia diciptakan mempunyai kehendak serta mempunyai keinginan. Tetapi bukan semua yang kita inginkan dapat dicapai. Sesungguhnya tidak mudah menyedari bahawa apa yang bukan menjadi hak kita tak perlu kita tangisi. Banyak orang yang tidak sedar bahawa hidup ini tidak punya satu hukum: harus berjaya, harus bahagia atau harus-harus yang lain.
Betapa banyak orang yang berjaya tetapi lupa bahawa hakikatnya semua itu pemberian Allah sehingga membuatnya sombong dan bertindak sewenang-wenangnya. Begitu juga kegagalan sering tidak dihadapi dengan betul. Padahal dimensi tauhid dari kegagalan adalah tidak tercapainya apa yang memang bukan hak kita. Padahal hakikat kegagalan adalah tidak terengkuhnya apa yang memang bukan hak kita.
Apa yang memang menjadi milik kita di dunia, samada rezeki, jawatan atau kedudukan, pasti Allah akan berikan. Tetapi apa yang memang bukan milik kita, kita tidak akan mampu miliki; walaupun ia nyaris menghampiri kita atau meskipun kita bermati-matian berusaha mendapatkannya.



yup...kalo dulu..aku sangaaaat bergantung
kat die..
bagi aku...die LAH sinaran aku...
wow!!!
wanie lebey la kao nie~
hahaha...
biaq LAH!!

hhahahaha...uhm anyway now....no more star oke!!!



juz da' last word...i tink better i try to forget about da' STAR nie b'coz cam xde ending...



such a boring thing n annoying oke....
bercakaran jewp....hmmm...NO!! bkn die y annoying but bout relationship...die baek LAH!!
eventually  sikit demi sikit...aku mula  ade perasaan benci kat die....
y??
i dun know y LAH!!!

hmmmmm.....


sori k....kalo u nk mrh ker pe... even pape pon jadi...
i rely2 HATE u LAH!!!



LASTLY!!!
aku xkan ingat lagi kat BINTANG 1 niw...
selamat tinggal...
jgn risau sume brg2 u i da buang keyh...
dun wori....=)
hepi2 sokmo dear...=)
T.H.A.N.K.S!






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥