♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

April 01, 2011

sayer nak ANAK macam nie ! insane .. BOLE -___-??






anak????bhahahaha....cop!cop!jgn la pk bkn bkn dulu.........ekcelli....aku nk.....



gini citer nyer ri tuh ...mase tuh aku g uma member aku kat area area sini gak nk menyiapkan esemen~
pastu aku nmpk sumting y sannggggat chumel!








hah ni la....chumel laaa...ni la anak kura kura  y kwn aku bela tuh..kura kura y dibeli uh kecik sanad!!jap jap aku ader snap byk gmbo sebab jakon* ..reli!reli!aku xpenah tgk kura kura sekecil nie..(maybe aku je la kot)..
hikhikhik...









hah kn...kecik???aku pon takot nk pegang~~geli kaw!hikhikhik..wait!wait!ader lg...







hah!ni rumah die~aku asik pk jerr...kalo kura kura y biase uh mesti tak muat nie!hihihi...chumel kn!kn!hikhikhik..







ni time kitorang nk wat esemen...budak kecik ni buat buat lalooo lalang~weeeeeeeeeeeeeeeee







tapi back to basic..aku xnk *anak kura kura ni..ekcelli...aku nk ANAK kuceng yang comel lotte jer!mcm nie...ader ker??





yang baek lg alim mcm kt atas nie..ader ke???ko ader???haha...pastu aku nk kuceng y mkn sayur je (jimat duit)!t kuceng aku sehat..xyah nk g check up selalooo...haha...mcm niw????ader ker???







makan karot sampai gigi berKARAT!akuw xckup bajet laaa...kalo bajet bagoos selalooo...lalala...sumpah xlawak wanie...










oke next!kalo kuceng aku reti mkn sayur...pastu kuceng aku mst reti bersenam...yoga ke an....hahaha...cam kt bwh ni....kaki die kt atas kaw...ko mampu???haha...




















kalo kuceng aku kuat bersenam mst laaa toughh mcm ni annn...hahahah...ko ader???












ni tough ke gemooook erk...opsss!haha..janji comel...cop!cop!ader lg....aku nk kuceng mate bulat mcm bola golf n telinge pendek camni....ader ke????
















hahahaha yang penting sekali kuceng aku mst murah dgn senyuman camni!!hahaha...












hah!ni la list ciri ciri anak kuceng akuw....hahaha..ko ader...susah nk carik kaw...lallala.....insane????wateber...hahaha...tapi daripade aku carik *anak kuceng ni baek aku carik calon suami!ader pekdah nyerrrrrr!!hahaha..
tet!!(mase main tekan tekan buzzer)!!
lalalala...buboiiiii...>_^


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥