♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

May 12, 2011

dying-__-pas tgk FB die T-T





hahahahahah...dan..hahahahahaha..
ni budaq xgeti expressi kn emosi ni..tgh giler -__-






jantooong aku tercabut jap...speechless lagi...dan lagiiii





married??oke..fine awok!fine......bhahahahahaha








kepade pembace*sape sape y nak muntah darah tgk aku mcm merapu meraban ni..korang bole terus carik tanda X yang kt atas nun jao disana....>>> n click new tab >>>
pastu click laju laju sampai cursor korang hang*
hahahahah...good!wekkk o_0



oke yang terus membace entry bagus...sebab cursor still lagi bentuk love berteman kan tulisan gerak gerak gedik* wannie sayang NENG!

neng kucing aku lha...xcaye..
cer cer tgk profile aku...tu la neng(tibe tibe lupe jap emosi nk melalak tadi)
mang entri yang ntah hape hape kn...kn!kn!aku da ckp...hahaha
  






oke fine ..oke fine!





entri habis disini........










(xgeti bg salam ker)
ok assalamualaikum sumer!dats all..hahaha...



ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥