♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

May 31, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST !






http://www.cute-smiley.com



assalamualaikum sumer!hahaha....ari ni sanggggggggggggggggggat lah teruja nk join 1 contest dari abg ASHRAF JALIL !
hahahhah..1st time kot join
contest contest niw...hehehe..http://www.cute-smiley.com





xpela kalo korang nk muntah darah ke pe...http://www.cute-smiley.com
aku xkesa!
yang penting aku nk join!

weeeeeeeeeehttp://www.cute-smiley.com

weh!hadiah die....polaroid instax mini 7s beserta instax mini film yang bernilai rm600 tu!
blink blink mate tgk contest ni
...!haissssssssshh..geram...http://www.cute-smiley.com!
so saper saper y berminat and meroyan mcm aku jgn la lepaskan peluang k..hahah
cer cer click sini!







korang blur???http://www.cute-smiley.com




CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat
pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.
3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)




THIS PHOTO LAH!cerrrr cerrr cerrr klik bawah niw...http://www.cute-smiley.com














http://www.cute-smiley.com














http://www.cute-smiley.com





senyuman sayer paling ceria.......http://www.cute-smiley.com kerana.......


hahahhaha....sebab sayer suker SENYUM~
SENYUM TU KAN SATU SEDEKAH..........http://www.cute-smiley.com HAHAHA XD







ni antara budak budak yang suke senyum macam saye.....hahaha XD





BYE http://www.cute-smiley.com


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥