♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

August 14, 2011

jgn maen giler la syaitooon !








assalamualaikum sumer . . n salam ramadan yer untuk semua pembaca. .
tup..tup..tup...da hari yang ke-14 da kite puase . . .
sebelum terlambat aku nk wish kt sumer pembace
'selamat menyambut ramadan al-mubarak' la yer . .

p/s : entry kali ni agak BAHAYE penggunaan bahase nyer. . .sorii seem to be the hardest words DARLING !
arap maklum . .grrrr . . . peace v(n_n)






whoa ! da lame giler kot xhupdate blog . .
bersarang tebuan,labah-labah,gajah sume ade da..
hahaha. .
sori la . . *ta' dok idea la ling nk buad entry hari hari bagai . . .






hah hari ni ade entry y giler meroyan . .
kalo nk bace . . bace la . . kalo xnk bole blah ! shuuuu . . (betul betul tgh mrh ni)
khas aku buad kn utk si giler si chermin mate !
aku penah janji nk buad entry pasal die. .
mang mase y seswai la ni . .
bkn nk kutuk tp just luahan hati y x seberapa nk puas ati ! grrrr =,=
heaven !






*for information la ~ aku buad blog ni pon bkn nk perhatian dari sape sape
tapi sekadar suke suke n sebagai luahan hati jer pon . . kalau xsuke bole agkt kaki dgn secepat mungkin !








awat emo sgt entry kali ni ??


yer ! memang ak stresss sebab tuh aku emo semacam jer ni
& sebab tuh aku buad entry ni . . bhahaha. .bole ?
hokey memang bulan ni bulan ramadan. . .
bulan mulia . .
aku respek kt org org y berpuase . .
y xde kena mengena dgn entry ni . .sori keyh ( ikhlas ni aku minx maaf )
but sabar seseorang pon ade tahap nyer. .
gile gaban sgt budak tuh. .
byk byk laki...die la org y paling dasat aku kenal...errrrr. . .
*caner la aku bole jumpe si dajal ni !









bermula lepas blog aku di'terjah' dan terima kunjungan dari si suara sengau* shit !
dem it !
sumpah aku xsuke stalker bajet baek ni . .
belakang hakuw ? gile kentang 'baek' die . .
i loikesssssss ! like seribu lapan ratus due belas ribuu kuase lapan . . mampooo ?
stop it !
yes x dinafikan aku penah kenal si mamat ni . .
*ouch..ouchhh . .tapi kalo aku ckp aku xkenal mamat ni lagi bahagia rasenyerr...











mase kenal mamat spek ni . .baek je die . .ko nk KLCC pon bole dpt punyerr . .
ckp je nk ape..
bkn setakat pijak semut je. . pijak amoeba..paramecium . . ko pijak la . .
sume tu x meninggal doe !
hanjennnnnnng kn ?
euuuuw . .










alhamdulilah la . . . kuase tuhan . . aku test die sikit jer. .
tup tup da 'in a relationship ' pon . .
hahhaaha. .sikit pon xhadap..
si suara sengau ni mang suke 'like' status org . .
bajet kn ?
aku x penah kenal & tak hingin kenal pon die tu sape...
tapi die ade habit yang sangat menyakitkan hati aku. .
suke like status status aku . . .
dulu lah sebelom aku block minah ni..
y die nk like status aku pehal kn ?
mcm so so jer die tuh . .
dari situ. .
aku xbg org like n komen kt status fb hakuw ~ heaven !










for sure . . n yakin banget si suara sengau ni la y bukak fb aku n curik link blog aku. .
kalo x dari mane die dapat kn ?
euuuuwwww...da puas godeh fb aku la tuh . .jijik kn ?
pastu beliaw pon nk belajo la kot buad blog . .
bagus . .bagus. . da maju . .
*memang pergi blog (sila translate sendiri)












ekceli sape tah y carik pasal dulu . . .
pe hal kn nk curik curik link ni . . . hempok kang ! nk ? hate it !
n pastu nk letak link die bagai .. for what ? promosi belog ko ker ?
euuuuuuw . . ke nk buad aku sakit hati ?
kalo tuh niat ko . . aku oke je . . rezeki aku ALLAH makin bg melimpah limpah kod. .
sekali org dengki ngan kiter. . .nescaye lah ALLAH semakin permudahkan segala urusan org y teraniaya ni . .x giteeew ?








kalo ko nk maen giler ngan aku . .bole sgt la syaitooooon . .sikit pon xgentar . .
langsong x goyang !
cume satu jer aku agak terkilan macam mana lha aku
bole kenal kn syaitooooon ni kt ayah aku . .
naseb baek la. .tuhan tuh maha kuase . .da x dok da kt jb . . jauhh nun sana da . .
kan ? kan ? kuase tuhan . . mang ALLAH nk aku jauh kn diri dari syaitooon ni gak nyer..
just aku ingat pesanan ayah aku . .
& kalo xsilap hakuw . .ayah aku penah bgtaw die . .
suh jaga aku baek baek . .
euwwwwww. . penah ker ? sakit kn ati aku selaloooo ado !
skrg nk maki aku . .bole blah la brader *
opsss baek sgt tuh . .
bole blah la ko dajal bermate hempat !







aku pon bkn nyer nk carik gado . .
tapi kalo ko da mula kn dulu . .mang aku pon turut join la. .
sebab y ko mention tuh aku bkn kerbau . .
aku still ade mak bapak lg . .
kalo anak kucing maybe bole dipertimbangkan lg la...
euuuuuwwww. .
kalo xpuas ati ckp jela pe masalah ko . .
xyah la nk mention sgt . .
and for sure and aku sangat yakin . .
aku rase beruntung sebab da xkenal lelaki mcm engkau ni . .
mang sepadan giler ko dgn si suara sengau yang suke curik link org tuh*
aku xdengki mcm korang . .
hopefully korang bahagia la keyh .





lastly . .aku xkan carik pasal . . kalo ko xcarik pasal . .
tapi seriuosly . . aku betul betul muak tgk muke ko due org ni . . benci giler ah . .
xyah nk f******** sgt la kan . .kalo ko tu sedara aku ke pe . . xpe la jugak. .
aku bole maaf kn. .
bodoh la aku kalo aku diam kn diri jer. .
aku pon ade maruah . . kalo setakat ko nk malukan aku dgn benda benda camtuh . .
maybe ko yang malu balik nnt. .tu je aku nk pesan . .
fullstop !


p/s : muke baek xsemestinyerrrr baek . .walhal panggilan die imam @ ustaz @ ustazah . .
die pon manusia biase . . bile bile jer die bole seteruk dajal @ syaitoooooon nirrrrrrrrojim !
nk terima . . . . terima . . . xnk pon xpeee . . aku langsong xrugi pape . . .







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

3 100 org doakan wannie bahagia ♥:

dHila said...

dear ... y nim ???? nate ngan syaitan uh >?

wannie said...

entah la . .gilo punye syaitoooon ni syg . .bahaye 2 makhluk uh . . hoh ~

kjaharun said...

mengomen entry ini ketika raya sudah habis :)




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥