♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

August 27, 2011

kite k.a.w.a.n ker ?







sesekali jadilah sahabat yang MENDENGAR
daripada yang hanya bercerita...



ambillah masa sedikit untuk
memahami hati dan PERASAAN seseorang yang bergelar sahabat itu...


kerana 'sahabat' tu jugak seorang MANUSIA
punya hati dan perasaan...



dia juga ada perasaan sedih..marah...takut..dan kecewa..
dia juga ada kelebihan & KELEMAHAN...



dan dia juga perlukan sseorang sahabat
untuk mencari kekuatan dan DORONGAN...



kita selalu tengok die terSENYUM...
tetapi mungkin die sebenarnya tidak setabah yang kita sangka...




disebalik senyuman itu
mungkin banyak cerita SEDIH yang ingin diluahkan...




disebalik ketenangannya
mungkin tersimpan seribu KEPAYAHAN...




kita tidak tahu dan tak nak ambil tahu...
tetapi jika kita CUBA jadi sahabat seperti dia...



mungkin kita akan tahu betapa BERNILAINYA
SEORANG sahabat macam die...






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥