♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

November 11, 2011

hundred daysss wif him =)







hepi anniversary sayangsss

firstly aku rase sangat sangatttt hepi hari ni sebab
mohd syafiq da kembali seperti yang dahulu kala . .
hehehe . . .
i mean rumah tangga pintuuuu tingkap kitorang
agak berantakan sikit lately ni . .
but alhamdulilahhhhh . .
sumer nyerrr berjalan lancar . .
wait ? rumah tangga ?
hehhehehehe . . hanya mampuu senyum miang giteeeeewww
ko adew ?
nyihahahahaha




hah . . aku mcm xpercaye je aku ngan
die da bersama lebih 100 hari da . . .
(cet . .mst korang pk gini kan ? alah 100 hari je pon bkn 100 tahun)
yes ! ade aku kesah ko nk ckp ape . . .
y penting aku ngan die sangatt bahagia . .
hehehe . .
tapi xguna gak kalo kwn bertahun tahun tapi %&*^###%* !
sori to say la bro . .





strainght to the point . .
aku sangat sangat menghargai die dan mase aku bersama die . .
meaning ?
walaupun baru kenal 100 hari . .
aku rase mcm da kenal die bertahun tahun da . . .
sehari tu sangat la berharga . .
tanpa sehari tuuu xmungkin akan jadi 100 hari kan ?
paham ?
tak ?
oke ko memang bijak*




korang pernah rase terharu x ?
seriusly mohd syafiq sangat suke buad aku terharuuuu . .
yang aku paling ingat . . .
die masak kan aku mee bandung muar*
die terer masak . . aku sangat berbangga dengan die
hehehe



*ni gambo curik kt google . . sape sape y xtaw mee bandung tu mcm mane . .
lebih kurang gini la rupa nyerr yer tuan tuan
hehehe...



n aku ingat lagi . . . mase bulan puase dulu . .
mohd syafiq sangat rajin belikan aku makann utk berbuka . . .
yang tu pon aku terharuuu . .
*aku memang mudah terharuuu kot




to be continue....







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥