♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

November 05, 2011

i need KORBAN la sikit*




*salam peeps . .
da lame giler kod xmenaep pepanjang entry ni hah utk korang bace sampai muntah =='
hahahah . .
hokeh entry kali ni xbape nk jiwang sangat sebab . .sebab . .sebab . .
sebab xjiwang lah ~ !




korang penah x rase sangat lah 'give up' sampai nk termuntah darah . .
yukssss . .jijik ?
btw tu la yang aku rase sebelum ni . .
even korang akan pk . .
lahaiiiiiii smalll matter je kod . .minah ni terlebey hormon 'adrenalin' ni *
sangat sensitif*
hahahaha . . so wat ?




yes for sure aku sangat kecewa 2 hari y lepas =='
pelajaran aku agak merosot . .
just terkujat sikit . .
nk kate terjun bangunan tu tak lha . .
cume rase nk seret seret je kepala kat rail kereta api . .
tang mane aku xtaw . . .
belom penah lagi ke landasan kereta api . .
menyanyah la kaw perempuan ~ !





ekceli aku xpernah nk mintak sesape paham aku . .
really xmintak pong =='
(kwn ganu aku name pipah selalu susah nk buang 'ng' . . so aku da ter'addicted' ckp pong)
hehehe . .hoh . .
betul . .aku xpernah nk suruh sesape paham aku . .
cume aku mintak respek aku sikit bile 'time' hormon adrenalin aku tu terlebey
haishhhh . .
geram . .sedey . .
maybee




sempena raye korban katenyerrr . .
aku pong perlu berKORBAN sikit!
lebey 'menatap' nota berbanding skrin handphone murah aku tuh . .
ok tu jer aku nk bilang utk ari ni . . hahah
so kwn kwn . .

P/S : SELAMAT BERKORBAN YER TAPI JGN TERKORBAN DI JALAN RAYE !
DRIVE CAREFULLY *kbai






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥