♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

December 17, 2011

kempen tutup aurat :)





comel x ?








rase cute sampai korang rase nk pakai tudung kan ? kan ?





ni plak ?










assalamualaikummm sumer :)
hari ni tibe tibe terdetik nk blogwalking , padahal da lame aku xberblogwalking ni...agak jenuh gak laaaa . .tup tup aku jumpe 1 blog ni . . dengan banner yang cute terusss aku nk menempel kat 'sidebar' aku tu....hah ..see?
sooo sape2 nak join pergi kat sidebar aku nk klik jer . . dun weri tiade charge untuk menutup aurat . .just click kalo rase nk join . .peace yaw !

p/s:entry agak pelik sebab aku x center kan paragraph kan ? kan ? kan ? haha







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

2 100 org doakan wannie bahagia ♥:

Amirah Fisra said...

bagusnya ada kempen mcm ni.. ^^

wannie said...

jum join sekali =]




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥