♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

January 07, 2012

Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging.




assalamualaikumm sumer readers !
hai ! hai ! hai ! kak jemah . .
ade demam ? nope ?
alhamdulilahhh . . secukup rase !
ARI NI AKU AGAK MALANG !
OK XPE . . .
ari yang malang ni
aku mula kan dengan menyertai satu contest . .
mana laaa tau ade bawak tuah sikit . .
haha . .
selet sikit minyak dagu n minyak senyonyong kat entry ni !
*betul ke spelling tu ?
ok . . khurafat !
dose besoooooo eh budak ~! ingat !


*first at all aku nk berSYUKRAN laaa bebanyak kat DHILA DANTES *
coz tagged name kite utk join contest ni . .
buad susahsusah jek !
ok buad ombaaaaaak sikit utk si dhila sweetsweet ni yer !
hehe . .
ok mukadimah daa ke lauuuut !
fullstop !



anda anda sumer sila klik banner ni . . please !



or





guuuuuud !



mengapa saya berblogging ?


1. Mula2 just suke2 nk ade belog sebab rase best giler kod ade belog . .
bole luah kan isi hati laaa konon nyerrr . .
kat fesbuk xleh buad karangan panjang2 . .
nnt katenyerr ' nk mati ke budak ni . .'
ingat die sorang je ade fesbukkk ! tet !
sori tu dari segi negatif nyerrrr . .
dari positif nyerr plak . .
seriussly mule2 aku ceritakan problem aku kat belog ni dengan followers y aku xkenal . .
REPEAT ? TAKKKK KENAL OK !
dari situuu aku TAK segan sgt nk share problem . . n bukti nyerrr aku ade bestfriend dari belog ! ko adew ?






2.mengapa saye berblogging ?
lagi satuuu sebab si sifuuuu or SI sipot ADIKA PUTERA !
mase aku single dulu (acecece) nak mention tauuu . .
hehe . .
aku agak suke laa berkawan dengan si dika ni . .
sempoiii ! blurrr ! semput aku layan budak ni . .
perangai die . .
kemain lagi . . hot stuff laa kunun !
sangat berlagak elegan . .
haha . . die ade belog !
OMG ! giler best doe ~!
xcayer ? ni links sifuuuu aku . .




amacam ?
giler glamer kan belog dika ? jeles aku !
dari situuu aku ade azam nk buad belog jugak walaupon mula2 agak jakon*
dengan keadaan y banyak giler kod html yang tah hape2 ~!
terima kaseh daun keladi la kepada cekgu dika sebab ajo kite dulu =)
hehe . .

3.seriusly sekarang da banyak kan social network yang berterabor kat google uh . .
ko klik jer 'facebook' keluar la tgn tunjuk ibu jari !
or 'tagged' yang agak dilupe tuhhh . .
same jugak dgn naseb 'myspace' yang da nak pupus . .
xkurang hebat nyer jugak dgn 'twitter' si burung gagak sombong y xpenah hitam . .
biruuu memanjaaaang je . .
but honestly sumer nyerr lebih kurang same je . .
BUT ! BLOG IS DIFFERENT sikit la . .
y ?
blog die lebih kepada mcm journal diary or whatever . .
see ?
that y laaa kamek berblogging dude . .



4. kalo merujuk kepada blog aku ,
aku lebih detail kan kepada personal ,
bkn bisnes or info or whatever yer darling !
secara kasar nyer . .eh sori . .
secara jujurnyerrr . .
aku lebih selesa berblog pasal diri aku berbanding pasal lain . .
pasal hidup aku . .
dan org2 yang penting dlm hidup aku . .
so far sebab tu aku sangat sygkan belog aku ~!
aku sanggup deaktif facebook or others social networking y laen . .
but blog ?
TAK SANGGUP MAK !
penat da aku bebel byk byk lepas tu nk delete . .grrrr . .memang tak mampuuu !
soriii . .


5.sape yang 'addicted ' dengan belog akan 'addicted' jugak dengan blogwalking . .
seriusly mase bodoh2 dulu xpaham ape makne blogwalking tuh . .chahaha
lepas da paham kebas doe tgn nak blogwalking jer . . ketagih ! hahaha . .
selain tu jugak bole mengerat kan silaturrrahimmm . .
xcaye . . jum try !
sekali ekauuu chat ngan aku . . memang muke aku jela y dok ushaaa kaw dari jauhhh . .
mampuuuuu ? =='
hahah. .





maybe byk lagi sebab kenape aku berblogging . .
but takod admin mls da nk dgr aku bebel . . .
so aku stop kan dulu la yer . .
before that aku nk tagged name ni




p/s : i love belog lah !
bubye facebook =]
ehhh . .salahhh . .bubyeee korang . .
HAHA XD








ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

8 100 org doakan wannie bahagia ♥:

dHila said...

waao - wao , dua kali dy mention name dy , makk wehh , rase hebat la , *tepuk-tepuk pipi* , k , dah kabar , ngetop awhh , saya suka entry ni , sbb ade nme saya . wow ! i loupe ,.

wannie said...

eleh ! *tepuk2 pipi konon ! kite da rendam rendam kepala da ni . .mcm tak percaye tgk entry dhila tf . .hahahah :p

wannie said...

*tadi

!! YaNa YassiN !! said...

Yeaaah, terima kasih sudi join. Seronok berblog kalau kita dapat kenalan baru. happy blogin yaaa.

wannie said...

welkem :)
yeah ! betul2 seronok sangat ade kwn dari belog ! >.<

Amoy said...

amoy pun sayang wannie.. haha... tak sangka ekceli name amoy ade lam list ni :)

dah join jugak ni :)

A'ishah Kamaludin said...

huhu, saya pun sanggup deactivate fesbuk but not blog.. huhu

salam kenal, dari segmen yang sama blogwalking sini.

haha, saya baru ak gila blogwalking ni..

hehe

latest enty
thehehslady.blogspot.com/2012/01/10-fakta-tentang-i-follow-you-then-you.html

~ miSs rAkinAh ~ said...

http://missopansantun.blogspot.com/


singgah sini~




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥