♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

June 23, 2012

let's say kalau BERJAUHAN lagi . so sad juge -.-





haloo peepss -..-
hmmmm ape la nasib . .
sekarang si dear plak kena posting ke segamat

sebulan . .??
arghhhh sebulan !-..-
stress katenyer . .


rinduuu kau budak . .
but at least bkn luar drpd jaybee .
xjauhh pon hah . .

tp still lg dpt contact n jumpe bile weekend
yang xbest bestnyerr kalau da jauhh nie. .
aku asik pk bkn2 jer . .


errr . .please lha kalau da jauh ni . .
tipu kalau aku xpk bnda2 y bole
menjejaskn relationship kitorang-.-
hoa..seriusly wa patot bunuh
je perasaaan CEMBURU nie -..-
nk sedap kan ati . .


''jealous ? oh please,,i don't have time to think 'bout that' dear -..-
*as a fact, SITI SYAZWANI is really really really jealous at that time
bile si bf ckp psl si gegurl laen :)
cemburu buta kah ?
tp mcm normal je kalau ade
perasaan cemburu sikit2
ok ayad da mcm keling -..-
hahaii . .
lately ade gado sikit sikit dgn muhd syafiq . .
agak so sad juge . . but aku bole control macho lg
sambil watpeace kt bestie . .
haha . .



si dear kena denda buat surat rayuan . .
eh salah salah . .
surat mintak maaf 100x bagai . .
even agak kalot denda aku tuh . .
tp y penting just nk tgk si dear
sanggup tunai denda tu or tidak jer . .



tu je story utk kali ni utk korang
( err . .ade ke org bace ? )
*sorry buat korang pening kepala sampai kuar itik maen kejar kejar . . bole ? hehe






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥