♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

March 13, 2015

❤ ❤ Counting the date ❤ ❤





assalamualaikum semua.
 selamat ptg. sambil sambil hi-tea tu meh sini 
blogwalking blog kita meh. muahahaha



hari ni sgt lah bosan sebab 
encik tunang kerja. 
apalaaa esok weekend pon kerja ker ? muahaha
lupa encik tunang kerja shif. 



ada lagi 8bulan sebelum majlis. fuh risau nyaa. 
pelamin da siap tempah ke?
hantaran da pilih siap-siap?
photografer tak carik lagi ni. fuh fuh fuh
bunga pahar? 



ahhh feninggg mak -.-






malas nk layan.
tunggu si dia off baru kita shopping.
stress menggunung la kalau cari 
brg sorang-sorang tak jumpa nnt.








*tak hedit ok. gambar masa di 
komtar JBCC survey barang barang kahwin 
 


actually untung kahwin awal ni ?
sebab apa?
sebab pekerjaan aku ni, 

mcm mana nk ckp ye.
as a staff nurse.
kalau ckp bujang je. 

segala kursus bencana alam 
mesti bg dekat si bujang 
pdahal kerja sama sama la kan.
baru adil. 


syukur dia ajak 
kahwin awal. muehahaha.


mana tak nya kalau setiap 
minggu ot. kursus itu kursus ini.

kami si bujang pon perlukan rehat. 
kami perlukan masa utk balik kampung. 
kami perlukan masa 
bersama family dan yg tersyg. 


*deep.kihkihkihkih



*INI TIDAAAAK ADIL -.-
tanda protes! hahaha. eh ?








sambil belek-belek majalah pengantin ni. 
tetibe feeling mak joyah. 


cantik nya model ni pakai baju pengantin. 
fit je.



agak-agak muat tak baju 
pengantin aku tu nnt?
skrg aku da la gem .


harap-harap pelamin 
tak roboh laaaa. kihkihkih








*doa kan kami ke jinjang pelamin 
yer kawan-kawan. bukan 
setakat kt pelamin je. 
hopefully till jannah. 
in shaa Allah. may god bless us. 
 










16/7/2011 
 


setelah hampir 4 tahun lebih kenal. 
mcm-mcm cerita aku dgn dia. 
Lantaklaa org nk ckp apa. 
finally tunang gak. 



yg tak suka, benci, fed up takpayah cerita. 
mcm mcm dah rasa. 
yg penting aku selesa dgn dia.
hahaha.




actually aku pon mcm tak
 percaya aku dah tunang.
hahaha. 











 LOTS OF LOVE, XOXO. 
 








ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥