♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

March 06, 2015

my EDAY ! ❤ ❤







❤ 13/12/2014 
 


Hye guys.morning. gila lama rasa 
tak berblog. rasa kekok plak hakak. 
ayat pon asal bole sajjor dik non. kihkihkih



setelah bertahun rasanya 
tak menulis kt blog ni.


*tibe tibe jemah rasa hari ni nk tulis psal hari 
tunang kita masa tu. 



punya la happy u'olls hanya Allah je yg tahu. 
baru tunang tu belom kahwin. eh ?
muahaha


btw, sapa tak happy kn hari bahagia mcm tu.
amik masa utk prepared dalam 4bulan lebih .
last minit jugak. tup tup siap jugak. 












mana taknye nebes. 
masa 4bulan tu aku ngan en.tunang 
jarang jumpe, sorang kat bangi sorang lagi dekat jb.






*dia ni betul betul ke nk tunang. barang barang dh ada ke? 


seriusly barang-barang hampir 80% beli online jer cik non.










*barang barang hantaran. nasib la ada 
akak ipar ai yg buatkn. nk hantar kedai last 
minit silap silap ado 1k keatas utk upah u'ollss














*nike airmax fav si dia. ori hokeh. kihkihkih. 
nasib mintak nike kalau dr. martin. 
mati berdiri mcm ni. 











*yg wangian ni dia xkisah. 
amik tangkap muat je actually. 

kalau ikut kn perfume fav dia perfume alfred dunhill.


tapi dia pernah ckp. " ala xkisah, pape pon abg boleh pakai.
 minyak attar lagi abannnngg suka"
sentap mak kt situ. esok2 bg jela minyak masak.
 kita bako aje !kita bako aje! muehehehhe













ai xcerewet, cik abang 
pon xcerewet. at last, fuh fuh fuh. 13/12/14 . 
kitorang tunang and decide utk
 ikat setahun tali pertunangan










*ni bergambar sebelum sarung cincin xsilap. 
sebelum pihak lelaki datang. 
ai dgn akak n anak2 saudara kita.
punya la nebes time ni. fuh fuh fuh!













* ni time ni ai dgr bakal bapak mertua ai 
tgh disscuss utk wedding nnt. Pasal hantaran,
 ikat berapa lama n so on. so far so good. bakal ayah 
mertua ai tu kelakar org nya. kita asik dgr 
org gelak2 e dekat luar nun cik bedah oi. 
dup dap dup dap dup dap...






NI SUASANA DEKAT LUAR. Fuh. 



*Yg baju melayu kaler coklat tu 
abg sulung kita selaku wakil  sebab ayah kita xberapa sihat time ni.






*ni xtermasuk orang rewang y kt luar yg tgh 

berpanas dekat luar rumah tu . 

tq macik macik n pacik pacik 

sebab dtg tolong majlis kita :)















*ni la cincin merisik & tunang saya. 















*ni bakal mak mertua kita. muda kan. anak sulung la kata kan. heheh. 













*ni bakal adik ipar kita :)













*ni encik tunang kite a.k.a kawan gaduh 
kawan rindu kawan mengada ngada kawan tumbuk tumbuk. kihkihkih. 











ni pulak family belah lelaki.






ni pulak belah family saya 








ok itu sahaja utk kali ni. 

btw terima kasih semua yg mendoakan

 dan yg bersusah payah memeriahkn lg majlis. 

hikhikhik

nnty wedding jemput datang ye 

kawan kawan. 

in shaa Allah this november mybe.

ok that all. thankss semua. love you. xoxo.








LOTS OF LOVE,


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

0 100 org doakan wannie bahagia ♥:




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥