♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

December 17, 2011

kempen tutup aurat :)





comel x ?








rase cute sampai korang rase nk pakai tudung kan ? kan ?





ni plak ?










assalamualaikummm sumer :)
hari ni tibe tibe terdetik nk blogwalking , padahal da lame aku xberblogwalking ni...agak jenuh gak laaaa . .tup tup aku jumpe 1 blog ni . . dengan banner yang cute terusss aku nk menempel kat 'sidebar' aku tu....hah ..see?
sooo sape2 nak join pergi kat sidebar aku nk klik jer . . dun weri tiade charge untuk menutup aurat . .just click kalo rase nk join . .peace yaw !

p/s:entry agak pelik sebab aku x center kan paragraph kan ? kan ? kan ? haha







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

December 12, 2011

kembali terjalin ~!








hello peeps !
semalam 11/12/11
dapat present patung 'hello kitty' dari muhd syafiq !
giler suke akuw !

kemain laggggggggi*
1st dating ngan hubby tersayang yaw !
avenue pilihan mesti lah jusco kan !
area jb wayang yang paling tip top pon aku rase cinema lha kan !
thumps up dude :)



minggu stress da berakhir !
minggu pujuk memujuk da abes da . .
da rujuk balik biler 'si die' merajuk kemain lagi eh. . .
pujuk punye pujuk terusss weekend dating mcm normal couples y laen . .
hahaha . . .


ok well done !ombak rinduu yang orang canang2 kan kat fesbuk , twitter or wateber
xla seHOT dari statement yang diberi ~!
hanjeng!
aku rase agak 'speechless' sebab ....
filem ni kemain lagiiii asik tunjuk 'org berkemban' je. .
xpon aksi 'atas katil'
walaaaaaaaweh !


ok xdinafikan memang not bad la jalan cite nye. .
but overall mcm filem lucah pon ade gak nyer !
ok fullstop judge sendiri k . .
tapi pape pon aku enjoy sebab tiket free rm28.00 !
heaven !






*see ? aksi plok2 . . sweetttnyeeerr !
budak2 xcukup umo aku rase better ko org bace novel je drp tgk wayang
atototototo . . romantik giler !

lepas tu . .
kitorang pergi mkn kfc dinner plate

bersamasama krusher blueberry favorite haku



















oke aku makin tembam !
balik jer . . muhd syafiq hadiahkan aku hello kitty
so sweet muhd syafiq ni !
berOMBAK OMBAK jantung haku ni . .
hehehe . . .
dun weri die jage aku dengan baek !
fullstop :)



p/s : doakan kebahagiaan kami yer . .ty (:



ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

December 07, 2011

wordless wednesday #6



*muhammad syafiq bin hasbullah . .







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

wordless wednesday #5



* iloveyousayangsssss . .




*im sorry my love :(







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

November 11, 2011

hundred daysss wif him =)







hepi anniversary sayangsss

firstly aku rase sangat sangatttt hepi hari ni sebab
mohd syafiq da kembali seperti yang dahulu kala . .
hehehe . . .
i mean rumah tangga pintuuuu tingkap kitorang
agak berantakan sikit lately ni . .
but alhamdulilahhhhh . .
sumer nyerrr berjalan lancar . .
wait ? rumah tangga ?
hehhehehehe . . hanya mampuu senyum miang giteeeeewww
ko adew ?
nyihahahahaha




hah . . aku mcm xpercaye je aku ngan
die da bersama lebih 100 hari da . . .
(cet . .mst korang pk gini kan ? alah 100 hari je pon bkn 100 tahun)
yes ! ade aku kesah ko nk ckp ape . . .
y penting aku ngan die sangatt bahagia . .
hehehe . .
tapi xguna gak kalo kwn bertahun tahun tapi %&*^###%* !
sori to say la bro . .





strainght to the point . .
aku sangat sangat menghargai die dan mase aku bersama die . .
meaning ?
walaupun baru kenal 100 hari . .
aku rase mcm da kenal die bertahun tahun da . . .
sehari tu sangat la berharga . .
tanpa sehari tuuu xmungkin akan jadi 100 hari kan ?
paham ?
tak ?
oke ko memang bijak*




korang pernah rase terharu x ?
seriusly mohd syafiq sangat suke buad aku terharuuuu . .
yang aku paling ingat . . .
die masak kan aku mee bandung muar*
die terer masak . . aku sangat berbangga dengan die
hehehe



*ni gambo curik kt google . . sape sape y xtaw mee bandung tu mcm mane . .
lebih kurang gini la rupa nyerr yer tuan tuan
hehehe...



n aku ingat lagi . . . mase bulan puase dulu . .
mohd syafiq sangat rajin belikan aku makann utk berbuka . . .
yang tu pon aku terharuuu . .
*aku memang mudah terharuuu kot




to be continue....







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

November 05, 2011

i need KORBAN la sikit*




*salam peeps . .
da lame giler kod xmenaep pepanjang entry ni hah utk korang bace sampai muntah =='
hahahah . .
hokeh entry kali ni xbape nk jiwang sangat sebab . .sebab . .sebab . .
sebab xjiwang lah ~ !




korang penah x rase sangat lah 'give up' sampai nk termuntah darah . .
yukssss . .jijik ?
btw tu la yang aku rase sebelum ni . .
even korang akan pk . .
lahaiiiiiii smalll matter je kod . .minah ni terlebey hormon 'adrenalin' ni *
sangat sensitif*
hahahaha . . so wat ?




yes for sure aku sangat kecewa 2 hari y lepas =='
pelajaran aku agak merosot . .
just terkujat sikit . .
nk kate terjun bangunan tu tak lha . .
cume rase nk seret seret je kepala kat rail kereta api . .
tang mane aku xtaw . . .
belom penah lagi ke landasan kereta api . .
menyanyah la kaw perempuan ~ !





ekceli aku xpernah nk mintak sesape paham aku . .
really xmintak pong =='
(kwn ganu aku name pipah selalu susah nk buang 'ng' . . so aku da ter'addicted' ckp pong)
hehehe . .hoh . .
betul . .aku xpernah nk suruh sesape paham aku . .
cume aku mintak respek aku sikit bile 'time' hormon adrenalin aku tu terlebey
haishhhh . .
geram . .sedey . .
maybee




sempena raye korban katenyerrr . .
aku pong perlu berKORBAN sikit!
lebey 'menatap' nota berbanding skrin handphone murah aku tuh . .
ok tu jer aku nk bilang utk ari ni . . hahah
so kwn kwn . .

P/S : SELAMAT BERKORBAN YER TAPI JGN TERKORBAN DI JALAN RAYE !
DRIVE CAREFULLY *kbai






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

October 26, 2011

wordless wednesday #4











*minggu exam kate nyerrr :3




ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

October 12, 2011

wordless wednesday #3










ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

October 05, 2011

wordless wednesday #2










p/s : i love my boyfriend very much fer tuday #

die baek laen macam ari ni *

aku sayang die sorang jer . . jeles ka ? ok fullstop#

kbai !






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

September 07, 2011

wordless wednesday #1



*rayer da abes ? haishhhhh RAYER SEBULAN LAH ! HEHE
*dalam mood rayer lagi peepss v(n_n)











ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

August 27, 2011

entry paling pendek =)



wajib baca sekali nafas jer . . dua kali nafas xSAH . .setengah nafas sangat afdol dan kau memang superb#yeay !

hehe..

start !

*selamatharirayamaafzahirdanbatinkepadasemuamuslimindanmuslimatsayaucapkan#

*maafjikaadaterkasarbahasaorterlajakkataalmaklumlahmanusiabiasahehehe#

*janganluperdatangrumahberayertawnantimakkitabagiduitrayerkatawak#

*kalotakpahambacaentrynie&rasanakmarahlagisayamintakmaaflaaaaalagiyekhehehhehe#

*selamatharirayaaidilfitribuatsumer#

*kbai#


-sape cukup nafas die memang terer !

sape yang semput . . .angkat tangan !
aku xnak geng ngan korang
hahahahaha . .=p






p/s : guraw lar . . selamat hari raye maaf zahir +batin






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

kite k.a.w.a.n ker ?







sesekali jadilah sahabat yang MENDENGAR
daripada yang hanya bercerita...



ambillah masa sedikit untuk
memahami hati dan PERASAAN seseorang yang bergelar sahabat itu...


kerana 'sahabat' tu jugak seorang MANUSIA
punya hati dan perasaan...



dia juga ada perasaan sedih..marah...takut..dan kecewa..
dia juga ada kelebihan & KELEMAHAN...



dan dia juga perlukan sseorang sahabat
untuk mencari kekuatan dan DORONGAN...



kita selalu tengok die terSENYUM...
tetapi mungkin die sebenarnya tidak setabah yang kita sangka...




disebalik senyuman itu
mungkin banyak cerita SEDIH yang ingin diluahkan...




disebalik ketenangannya
mungkin tersimpan seribu KEPAYAHAN...




kita tidak tahu dan tak nak ambil tahu...
tetapi jika kita CUBA jadi sahabat seperti dia...



mungkin kita akan tahu betapa BERNILAINYA
SEORANG sahabat macam die...






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

August 14, 2011

jgn maen giler la syaitooon !








assalamualaikum sumer . . n salam ramadan yer untuk semua pembaca. .
tup..tup..tup...da hari yang ke-14 da kite puase . . .
sebelum terlambat aku nk wish kt sumer pembace
'selamat menyambut ramadan al-mubarak' la yer . .

p/s : entry kali ni agak BAHAYE penggunaan bahase nyer. . .sorii seem to be the hardest words DARLING !
arap maklum . .grrrr . . . peace v(n_n)






whoa ! da lame giler kot xhupdate blog . .
bersarang tebuan,labah-labah,gajah sume ade da..
hahaha. .
sori la . . *ta' dok idea la ling nk buad entry hari hari bagai . . .






hah hari ni ade entry y giler meroyan . .
kalo nk bace . . bace la . . kalo xnk bole blah ! shuuuu . . (betul betul tgh mrh ni)
khas aku buad kn utk si giler si chermin mate !
aku penah janji nk buad entry pasal die. .
mang mase y seswai la ni . .
bkn nk kutuk tp just luahan hati y x seberapa nk puas ati ! grrrr =,=
heaven !






*for information la ~ aku buad blog ni pon bkn nk perhatian dari sape sape
tapi sekadar suke suke n sebagai luahan hati jer pon . . kalau xsuke bole agkt kaki dgn secepat mungkin !








awat emo sgt entry kali ni ??


yer ! memang ak stresss sebab tuh aku emo semacam jer ni
& sebab tuh aku buad entry ni . . bhahaha. .bole ?
hokey memang bulan ni bulan ramadan. . .
bulan mulia . .
aku respek kt org org y berpuase . .
y xde kena mengena dgn entry ni . .sori keyh ( ikhlas ni aku minx maaf )
but sabar seseorang pon ade tahap nyer. .
gile gaban sgt budak tuh. .
byk byk laki...die la org y paling dasat aku kenal...errrrr. . .
*caner la aku bole jumpe si dajal ni !









bermula lepas blog aku di'terjah' dan terima kunjungan dari si suara sengau* shit !
dem it !
sumpah aku xsuke stalker bajet baek ni . .
belakang hakuw ? gile kentang 'baek' die . .
i loikesssssss ! like seribu lapan ratus due belas ribuu kuase lapan . . mampooo ?
stop it !
yes x dinafikan aku penah kenal si mamat ni . .
*ouch..ouchhh . .tapi kalo aku ckp aku xkenal mamat ni lagi bahagia rasenyerr...











mase kenal mamat spek ni . .baek je die . .ko nk KLCC pon bole dpt punyerr . .
ckp je nk ape..
bkn setakat pijak semut je. . pijak amoeba..paramecium . . ko pijak la . .
sume tu x meninggal doe !
hanjennnnnnng kn ?
euuuuw . .










alhamdulilah la . . . kuase tuhan . . aku test die sikit jer. .
tup tup da 'in a relationship ' pon . .
hahhaaha. .sikit pon xhadap..
si suara sengau ni mang suke 'like' status org . .
bajet kn ?
aku x penah kenal & tak hingin kenal pon die tu sape...
tapi die ade habit yang sangat menyakitkan hati aku. .
suke like status status aku . . .
dulu lah sebelom aku block minah ni..
y die nk like status aku pehal kn ?
mcm so so jer die tuh . .
dari situ. .
aku xbg org like n komen kt status fb hakuw ~ heaven !










for sure . . n yakin banget si suara sengau ni la y bukak fb aku n curik link blog aku. .
kalo x dari mane die dapat kn ?
euuuuwwww...da puas godeh fb aku la tuh . .jijik kn ?
pastu beliaw pon nk belajo la kot buad blog . .
bagus . .bagus. . da maju . .
*memang pergi blog (sila translate sendiri)












ekceli sape tah y carik pasal dulu . . .
pe hal kn nk curik curik link ni . . . hempok kang ! nk ? hate it !
n pastu nk letak link die bagai .. for what ? promosi belog ko ker ?
euuuuuuw . . ke nk buad aku sakit hati ?
kalo tuh niat ko . . aku oke je . . rezeki aku ALLAH makin bg melimpah limpah kod. .
sekali org dengki ngan kiter. . .nescaye lah ALLAH semakin permudahkan segala urusan org y teraniaya ni . .x giteeew ?








kalo ko nk maen giler ngan aku . .bole sgt la syaitooooon . .sikit pon xgentar . .
langsong x goyang !
cume satu jer aku agak terkilan macam mana lha aku
bole kenal kn syaitooooon ni kt ayah aku . .
naseb baek la. .tuhan tuh maha kuase . .da x dok da kt jb . . jauhh nun sana da . .
kan ? kan ? kuase tuhan . . mang ALLAH nk aku jauh kn diri dari syaitooon ni gak nyer..
just aku ingat pesanan ayah aku . .
& kalo xsilap hakuw . .ayah aku penah bgtaw die . .
suh jaga aku baek baek . .
euwwwwww. . penah ker ? sakit kn ati aku selaloooo ado !
skrg nk maki aku . .bole blah la brader *
opsss baek sgt tuh . .
bole blah la ko dajal bermate hempat !







aku pon bkn nyer nk carik gado . .
tapi kalo ko da mula kn dulu . .mang aku pon turut join la. .
sebab y ko mention tuh aku bkn kerbau . .
aku still ade mak bapak lg . .
kalo anak kucing maybe bole dipertimbangkan lg la...
euuuuuwwww. .
kalo xpuas ati ckp jela pe masalah ko . .
xyah la nk mention sgt . .
and for sure and aku sangat yakin . .
aku rase beruntung sebab da xkenal lelaki mcm engkau ni . .
mang sepadan giler ko dgn si suara sengau yang suke curik link org tuh*
aku xdengki mcm korang . .
hopefully korang bahagia la keyh .





lastly . .aku xkan carik pasal . . kalo ko xcarik pasal . .
tapi seriuosly . . aku betul betul muak tgk muke ko due org ni . . benci giler ah . .
xyah nk f******** sgt la kan . .kalo ko tu sedara aku ke pe . . xpe la jugak. .
aku bole maaf kn. .
bodoh la aku kalo aku diam kn diri jer. .
aku pon ade maruah . . kalo setakat ko nk malukan aku dgn benda benda camtuh . .
maybe ko yang malu balik nnt. .tu je aku nk pesan . .
fullstop !


p/s : muke baek xsemestinyerrrr baek . .walhal panggilan die imam @ ustaz @ ustazah . .
die pon manusia biase . . bile bile jer die bole seteruk dajal @ syaitoooooon nirrrrrrrrojim !
nk terima . . . . terima . . . xnk pon xpeee . . aku langsong xrugi pape . . .







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

July 03, 2011

hello kitty contest !

*jom join contest ni !








*nanti menang dapat ni !

*hello kitty lotion ! nk mende alah ni ! nk ! nk !



assalamualaikum sumer !
hello peeps ! selamat pagi ~
hah ari ni agak terpanggil nk join satu contest ni ~
:hello kitty contest:
aku mang giler hello kitty sekarang ni !
giler comel kan !
hahaha


oke kalo korang nk join juz tekan jer link bawah ni
laju laju k >_^



aku xde bergambo ngan kuceng sangat~
but aku ade
gambo my brader dgn
kucing kesayangan die
name kucing beliaw kalo ikut i/c
> siti jamilah de soulja < !


repeat please !


SITI JAMILAH DE SOULJA . .



giler pnjang kn ~
class gitewww ! ko ader ?
haha
hah ni gambo milah dgn abg aku !




*abg aku sayang giler kt milah ni !
da mcm jage anak da doe !
mkn mahal mahal~
mkn ikan?? sumpah muntah gak nyerr
:giler gedik kan milah ni ...hehe*











*milah suke betul dgn 'hair ball' treatment ni . .
bulu milah bapak lembut ~
lagi plak milah ni mix kucing ala ala musang giteew
bulu die memang best ! mcm karpet y bangla jual tuh . .haishh !
korang jumpe mesti rase nk
picit picit bdn die ni !
hehe









*hah ni muke milah time kena cek suhu !
bapak cuak kan muke beliaw ...hehe
opps ! see sangkar die ?? milah mcm aku suke kaler pink u'olls !
jgn jeles ~ haha






hah tahun ni milah da berjaye melahirkan anak y sangat comel !
ni anak anak die ~ sumpah sume sepesen je muke !
haha









kalo x silap aku 4 ekor yang laen kena jual ~ !
1 jer yang bertuah abg aku
bg kat mak aku kt kmpg..
buad buad teman kan mak aku kt kmpg . .
maner la taw bole tulung tulung kemas rumah ke kan ...haha








ye ke?
*sepah kan rumah expert la bdk kecik tuh !

ni yang bertuah tuh *
name die ikut i/c
:kerL Jamson rodriguez:
grrrrrr ..terbelit hah lidah aku !
hah ni lha kerL










selame dok kt kmpg kerL sorang sorang jer xde kwn !
nk kwn ngan kucing kucing kt saner . .
kate nyerr kucing kampung sumer sombong sombong belake ~ hehe
ekceli ! kerL y cerewet sgt ! haha


*kerL dalam kesunyian . .hehe



oke fullstop ! owner contest ni ckp beliaw nk tgk kucing kucing comel kan ~
ni bkn setakat tgk jer aku da siap buad novel da pasal si milah ni ~
hopefully suke lah yer . .hehe
nk sangat hello kitty lotion tuh !
nak ! nak ! nak !
hehe ..
syarat syarat nyer pon senang jer ~
pe lagi jom la join !

sebelum tuh wannie nk tag kat beliaw beliaw ni yang sayang kan kucing
and xpenah takod akan kucing ! haha



amigos sumer ! walla !
c u soon !



ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

June 19, 2011

Keysha Contest (aku & tudung)


http://www.cute-smiley.com

assalamualaikum & selamat tengah hari sumer !
tengah sambil sambil
wannie cek emel & fb serta blog bagai~
tibe tibe sayang sayer bg msj
kt shoutbox ajak join 1 contest y tengah hot ni !
tengs sayang tag name kiter.. luv u!http://www.cute-smiley.com



ok ~


picture bawah ni owner yang buad contest tu...
untuk memudahkan u'olls or saper saper y nk try gak..
click jer kt gambar @ link bawah ni k!
pe lagi jom terjah laju laju
kt blog beliaw yom..haha XD http://www.cute-smiley.com











hah yang ni plak gambo den
untuk contest kali nie...http://www.cute-smiley.com
check it out babe ! http://www.cute-smiley.com







hah pe lagi tunggu ???
cepat join contest ni ..http://www.cute-smiley.com
untuk contest kali ni wannie nk tag
kt beliaw beliaw y pakai tudung berlilit lilit bagai...
hah diowg ni lha !
stylo an..an..http://www.cute-smiley.comweeeeeee~










http://www.cute-smiley.com

ok...bubye korang ^.^
soriii panda sayer mang selalooo mcm ni..hahaha XD
c u soon...hihi...


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥