♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

December 12, 2012

THEM ❤


HARGAI MASA BERSAMA-SAMA 









































❤ PICNIC DEKAT TG. LEMAN 

WITH LOVE ( ❤ ),




ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

November 04, 2012


Tanda-Tanda CINTA semakin Pudar



1. Malas angkat telefon..
Pape hal asyik cakap malas,
 malas, malasss jer..

2. Bila ajak keluar,
 asyik busy memanjang..
kalah YB.

3. Sudah pandai bergurau 
secara kasar dan 
menyakitkan hati.

4. Mula menggelakkan 
diri dari bejumpa.

5. Dia dah tak kisah 
kalau tak jumpa pun..
sebulan x jumpa lagi bagus.

6. Bila dah janji date,
 tapi lupa nak datang..
alasan lapuk diberi..lup
a larr..
tertido.

7. Apa kita buat dah 
tak betul dimata dia.

8. Dia nampak kelemahan 
kita lebih dari kebaikan.

9. Taip sms pun pendek2 je.

10. Bila kita cakap “i love u”, 
dia balas ‘errrmmm..” jer.

11. Bagi alasan.. 
“awak nie terlalu baik untuk saya..
saya tak layak untuk awak..”..
masa ngorat kita dulu xde 
pulak timbul hal tu.

12. Bila ajak jumpa parent, 
macam2 cara dia cuba menggelak.busy.

13. Dah jumpa parent pun
 alasan banyak, nak
 cakap hal “kahwin”..?? 
Insyallah kalau de jodoh. 
kejap jer dia tukar topic.

14. Dia dah tak kisah 
apa yang jadi pada kita.

15. Susah nak senyum @ 
gurau2 macam dulu-dulu.

16. Dengan orang lain 
dia boleh cakap ‘single’.

17. Dulu-dulu asal nak keluar 
dating jer mesti nak pakai baju 
matching..sekarang dah taknak.. 
rimas katanya..
poyo plak dah katanya sekarang.

18. Dulu sanggup tolak 
ajakan kawan semata-mata nak
 keluar dengan kita.. 
tp sekarang dah terbalik.

19. Dulu boleh jer
 bergayut berjam-jam.. 
sekarang 5 minit pun susah,..
katanya hp cepat panas.

20. Bila SMS cakap tak ada 

kredit sedangkan baru je topupkan.











ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

July 18, 2012

*wordless wednesday #8



setiap orang mempunyai masalah kan . ?

yang lain nya

cuma ALLAH nak uji kita dengan masalah yang berbeza





KALAU ALLAH NK TARIK KEBAHAGIAAN 2 SEKELIP MATA JEW :'(


#MAAFKN SY#





*BE STRONG GURL




ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

July 10, 2012

untitle lagi ♥ -..-



muhammad syafiq bin hasbullah

still loving you and missing you honey (♥) !






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

June 23, 2012

let's say kalau BERJAUHAN lagi . so sad juge -.-





haloo peepss -..-
hmmmm ape la nasib . .
sekarang si dear plak kena posting ke segamat

sebulan . .??
arghhhh sebulan !-..-
stress katenyer . .


rinduuu kau budak . .
but at least bkn luar drpd jaybee .
xjauhh pon hah . .

tp still lg dpt contact n jumpe bile weekend
yang xbest bestnyerr kalau da jauhh nie. .
aku asik pk bkn2 jer . .


errr . .please lha kalau da jauh ni . .
tipu kalau aku xpk bnda2 y bole
menjejaskn relationship kitorang-.-
hoa..seriusly wa patot bunuh
je perasaaan CEMBURU nie -..-
nk sedap kan ati . .


''jealous ? oh please,,i don't have time to think 'bout that' dear -..-
*as a fact, SITI SYAZWANI is really really really jealous at that time
bile si bf ckp psl si gegurl laen :)
cemburu buta kah ?
tp mcm normal je kalau ade
perasaan cemburu sikit2
ok ayad da mcm keling -..-
hahaii . .
lately ade gado sikit sikit dgn muhd syafiq . .
agak so sad juge . . but aku bole control macho lg
sambil watpeace kt bestie . .
haha . .



si dear kena denda buat surat rayuan . .
eh salah salah . .
surat mintak maaf 100x bagai . .
even agak kalot denda aku tuh . .
tp y penting just nk tgk si dear
sanggup tunai denda tu or tidak jer . .



tu je story utk kali ni utk korang
( err . .ade ke org bace ? )
*sorry buat korang pening kepala sampai kuar itik maen kejar kejar . . bole ? hehe






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

May 25, 2012

let's say KALAU RINDU ♥








hye peepss ♥


rinduu giler kt bdk rabun ni >.<

masa si die tau aku dpt posting kt segamat
muhd syafiq ajak dating & die belikan aku
bearbear bapak mcm gajah
eleh ingat sweet lettuw ♥





balik jer posting
xdpt refressh . . tup2 da FINAL ♥
ditambah plak dgn osce . .
HEAVEN ! yeay :)

argghhh...
cramp kejap otak aku . .
xdpt diluahkan dgn kata2. .
(tibe tibe lalat laluuu . . . . )



* LATELY NI AGAK MALANG !
HP boleh rosak !
spoil . .
rase mcm nk tembak org je -..-
ingat baru nk msj2 ngan org tersyg ke hape . . .

hareeemm . .



tapi . .


jeng..jeng..jeng..






muhd syafiq hadiahkan aku IPHONE ♥






to dearest muhd syafiq ♥ thankyousomuch ♥









ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

April 04, 2012

UNTITLE -.-

*GAMBO LAST DATING SEBELUM PERGI PRACTICAL DEKAT SEGAMAT -.-


take care my lovely :D



ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

March 28, 2012

wordless wednesday #7




P/S : KALAU ADE ORG NGUMPAT2 KITE . .
TU MAKNA NYER DIE JELES LETTUW DGN KITE . .
terima kasih awak jeles dengan kite . .
meh sini hug sikit >.<
haha !





ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

March 06, 2012

K.A.M.I



SELAMAT PETANG READERS
soory peeps !
da lama xjenguk belog
da bersarang tebuan ni u'olls .
ntah2 nk buat 'new post' pon
da lupe macam maner kan . .
eleh mcm ramai sgt jek nk bace
kau punye belog sakai ni hah pmpuan !
ok menyanyaaaah still ado . .
forget it -.-



everyone sehad ? ado sakit kah ? demam ? alololo cian nye . .
nah panadol bg pakai kaki =='
sorry. . .
xpasal pasal kang aku plak demam kena terajang dgn u'olls
langsong xde 'kesopanan & kesusilaan' !
hahaha . . ok fullstop . .




cuti seminggu agak membosankan !
xsabar nk balik hostel . .
sebelom subuh gak nyer da terpacak kat depan gate !
student berjaya
sgtttt...
KAU ADO ?
korang cuti cuti buat ape ek ?
kalau jawapan u'olls dating xpe . .
menyirap jer nnt kang . .
pape pong . .
muhd syafiq . . imissyou !
hahaha


lately ni baru dpt jumpe muhd syafiq .
sangat bersyukur . .
haha
hmmm . .
it's ok kalau ape y kita planning xmenjadi
just smile n jgn bergadoh . .
INGAT ! JGN BERGADOH !
waste the time jer yer kawan kawan . .
dlm seminit anda memikirkan
benda y memeningkan kepala . .
sgt laaaah rugi 60saat yang anda telah bazirkan tuuu
cuba anda isikan dengan perkara perkara y menggembirakan
mesti rase seminit tu sgt berharga kan ?
yes or not ?
remember peeps
so xpayah nk gado sgt k . .
xcomel pon :)


#menghitung hari u'olls nk terpacak kat depan gate n_n
excited !
kaw mampoo ?





ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

January 19, 2012

undefined !






hello peepsss ! anyone ALONE ? hahaha
its okey dear . .
sometime we need to comfort our life without anyone inside !
privacy kate nyerrrr !
kau perempuan xyah nk speaking pagi pagi ni ok . . !
(cakap kat diri sendiri sebenarnya )
hehe
ok bahasa malaysia bahasa kebangsaan !
ingat tuh . .





p/s : happy chinese new year
kepada sume yang berbangsa cina yang tinggal di china
xlupe jugak yang tinggal di MALAYSIA mostly *
haha . .






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

January 07, 2012

Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging.




assalamualaikumm sumer readers !
hai ! hai ! hai ! kak jemah . .
ade demam ? nope ?
alhamdulilahhh . . secukup rase !
ARI NI AKU AGAK MALANG !
OK XPE . . .
ari yang malang ni
aku mula kan dengan menyertai satu contest . .
mana laaa tau ade bawak tuah sikit . .
haha . .
selet sikit minyak dagu n minyak senyonyong kat entry ni !
*betul ke spelling tu ?
ok . . khurafat !
dose besoooooo eh budak ~! ingat !


*first at all aku nk berSYUKRAN laaa bebanyak kat DHILA DANTES *
coz tagged name kite utk join contest ni . .
buad susahsusah jek !
ok buad ombaaaaaak sikit utk si dhila sweetsweet ni yer !
hehe . .
ok mukadimah daa ke lauuuut !
fullstop !



anda anda sumer sila klik banner ni . . please !



or





guuuuuud !



mengapa saya berblogging ?


1. Mula2 just suke2 nk ade belog sebab rase best giler kod ade belog . .
bole luah kan isi hati laaa konon nyerrr . .
kat fesbuk xleh buad karangan panjang2 . .
nnt katenyerr ' nk mati ke budak ni . .'
ingat die sorang je ade fesbukkk ! tet !
sori tu dari segi negatif nyerrrr . .
dari positif nyerr plak . .
seriussly mule2 aku ceritakan problem aku kat belog ni dengan followers y aku xkenal . .
REPEAT ? TAKKKK KENAL OK !
dari situuu aku TAK segan sgt nk share problem . . n bukti nyerrr aku ade bestfriend dari belog ! ko adew ?






2.mengapa saye berblogging ?
lagi satuuu sebab si sifuuuu or SI sipot ADIKA PUTERA !
mase aku single dulu (acecece) nak mention tauuu . .
hehe . .
aku agak suke laa berkawan dengan si dika ni . .
sempoiii ! blurrr ! semput aku layan budak ni . .
perangai die . .
kemain lagi . . hot stuff laa kunun !
sangat berlagak elegan . .
haha . . die ade belog !
OMG ! giler best doe ~!
xcayer ? ni links sifuuuu aku . .




amacam ?
giler glamer kan belog dika ? jeles aku !
dari situuu aku ade azam nk buad belog jugak walaupon mula2 agak jakon*
dengan keadaan y banyak giler kod html yang tah hape2 ~!
terima kaseh daun keladi la kepada cekgu dika sebab ajo kite dulu =)
hehe . .

3.seriusly sekarang da banyak kan social network yang berterabor kat google uh . .
ko klik jer 'facebook' keluar la tgn tunjuk ibu jari !
or 'tagged' yang agak dilupe tuhhh . .
same jugak dgn naseb 'myspace' yang da nak pupus . .
xkurang hebat nyer jugak dgn 'twitter' si burung gagak sombong y xpenah hitam . .
biruuu memanjaaaang je . .
but honestly sumer nyerr lebih kurang same je . .
BUT ! BLOG IS DIFFERENT sikit la . .
y ?
blog die lebih kepada mcm journal diary or whatever . .
see ?
that y laaa kamek berblogging dude . .



4. kalo merujuk kepada blog aku ,
aku lebih detail kan kepada personal ,
bkn bisnes or info or whatever yer darling !
secara kasar nyer . .eh sori . .
secara jujurnyerrr . .
aku lebih selesa berblog pasal diri aku berbanding pasal lain . .
pasal hidup aku . .
dan org2 yang penting dlm hidup aku . .
so far sebab tu aku sangat sygkan belog aku ~!
aku sanggup deaktif facebook or others social networking y laen . .
but blog ?
TAK SANGGUP MAK !
penat da aku bebel byk byk lepas tu nk delete . .grrrr . .memang tak mampuuu !
soriii . .


5.sape yang 'addicted ' dengan belog akan 'addicted' jugak dengan blogwalking . .
seriusly mase bodoh2 dulu xpaham ape makne blogwalking tuh . .chahaha
lepas da paham kebas doe tgn nak blogwalking jer . . ketagih ! hahaha . .
selain tu jugak bole mengerat kan silaturrrahimmm . .
xcaye . . jum try !
sekali ekauuu chat ngan aku . . memang muke aku jela y dok ushaaa kaw dari jauhhh . .
mampuuuuu ? =='
hahah. .





maybe byk lagi sebab kenape aku berblogging . .
but takod admin mls da nk dgr aku bebel . . .
so aku stop kan dulu la yer . .
before that aku nk tagged name ni




p/s : i love belog lah !
bubye facebook =]
ehhh . .salahhh . .bubyeee korang . .
HAHA XD








ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

January 03, 2012

wordless wednesday #5




assalamualaikummm . . .


quote utk minggu ni . . .


hello everibadi . .ade sihat ? gud !
aku?

speechless utk minggu ni
'die' agak badmood mingguu ni

aku jugak mcm tu la gayenyer
stress katenyer
take your time darling !





ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥