♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

April 10, 2011

sayer nk balik EX-sayer!!sayer nak CLASH ngan awak..bole??HAHA




assalamualaikum sumer!!
selamat pagi~
sayer nak balik ex-sayer!!sayer xkire~~
tibe tibe jek...meroyan dtg kot~~lalala
(mood:ngade-ngade ber++ gediks!)
hahaha...meluat kn!kn!hahaha..



'sayer nak balik ex-sayer!!sayer nak clash ngan awak..bole??haha'
hahhaha..kaw ingat aku kacang luper kn kulit..
sikit-sikit lah kn!harus lah..haha


aku cerai kn ko kaduk~
dgn lafaz bismillah aku xnak kaw lagi ..ko da xder function...hoh(jaat niw mcm pedajal)
ader aku kesa??hahahaha




hahha...aku xnak kaw lg...faham!walla!fullstop....




oke oke fine!korang da judge aku mcm mcm kn!kn!mesti korang ckp...siyot punyer pompuan..!selfish...sipot!





oke oke aku explen laju laju niw....hahahaha!ekcelli.....aku nk break ngan 'die' lah!mende alah niw...juz check it out mende alah niw dear~






hah dat sit~

mende alah ni lha...korang pon taw kn google da xberape nk function sgt skrg...kalo saper y ader blog..taw lha berape seksa nyerrr kalo guna google chrome tok update n  adjust blog...susah deh!







so aku nk tuko setting...nk buang google n beralih arah kt ex aku...ko rase saper skrg y tgh hot???hahaha...








mozilla firefox??????
lalalalalala...ye kew...lain orang lain pilihan~







aku pilih die!!






bhahahahaha...yer skrg internet explorer da maju kaw...




akak aku mrh aku guna chrome n die terus tuko kn setting aku ke internet explorer...pas aku guna...lg laju lha dari sipot..not bad..function pon oke...
byk kot kelebihan korang guna mende alah niw ...better lha sikit drpd chrome...xcaye.....try buat blog...n alami lah sendiri yerrr...sipot!!hahaha...



so aku da explen niw...korang judge lah sendiri...aku just suggest jer....tapi mang better lah siyot pakai mende alah niw
(promote plak)...tapi t kalo google da update baru...insyaallah aku kembali lagi dgn ex-akuw tuh...bhahahahaha...
kacang luper kn kulit ker????maybe...bhahahaha..
walaweh...



pape pon kiter sebagai pengguna kena bijak oke~
hahah...fine nk ckp aku kurang setia????oke...
genap umur aku 20 aku setia tahap gaban tahap berani mati...kaw mampoooo???hahaha
(tibe tibe cam lari tajuk jer...)
hahahaha...fullstop!



buboi...


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

April 03, 2011

da sampai FLIGH ke pandan~HAHA








assalamualaikum...sumer!


HAHAHA....perlu ker aku bgtaw lokasi????ahakahak..
harus lah!aku owg penting..
V.V.I.P!
VERY VERY IMPORTANT PERSON!
hahahahah...
sumpah wani...owg lain meluat tgk ko...
lallalaalala....
ader aku kesa...
opsss!sori....hahaa..
terlebih mkn ubt tadi...








yeeeehhhha!ni time otw ke pandan oke...ekcelli xbape nk flight larrr...hahaha

doakan aku keyh esok praktikal...hope dpt patient y oke oke jerr...
weeeeeeeeeee...wallllla~




have a nice day utk esok melangkah ke wad orthopedik yerrr wanie...wad y patah patah bagai tuh.....
wallla~
hebad!hoh!




ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

April 01, 2011

sayer nak ANAK macam nie ! insane .. BOLE -___-??






anak????bhahahaha....cop!cop!jgn la pk bkn bkn dulu.........ekcelli....aku nk.....



gini citer nyer ri tuh ...mase tuh aku g uma member aku kat area area sini gak nk menyiapkan esemen~
pastu aku nmpk sumting y sannggggat chumel!








hah ni la....chumel laaa...ni la anak kura kura  y kwn aku bela tuh..kura kura y dibeli uh kecik sanad!!jap jap aku ader snap byk gmbo sebab jakon* ..reli!reli!aku xpenah tgk kura kura sekecil nie..(maybe aku je la kot)..
hikhikhik...









hah kn...kecik???aku pon takot nk pegang~~geli kaw!hikhikhik..wait!wait!ader lg...







hah!ni rumah die~aku asik pk jerr...kalo kura kura y biase uh mesti tak muat nie!hihihi...chumel kn!kn!hikhikhik..







ni time kitorang nk wat esemen...budak kecik ni buat buat lalooo lalang~weeeeeeeeeeeeeeeee







tapi back to basic..aku xnk *anak kura kura ni..ekcelli...aku nk ANAK kuceng yang comel lotte jer!mcm nie...ader ker??





yang baek lg alim mcm kt atas nie..ader ke???ko ader???haha...pastu aku nk kuceng y mkn sayur je (jimat duit)!t kuceng aku sehat..xyah nk g check up selalooo...haha...mcm niw????ader ker???







makan karot sampai gigi berKARAT!akuw xckup bajet laaa...kalo bajet bagoos selalooo...lalala...sumpah xlawak wanie...










oke next!kalo kuceng aku reti mkn sayur...pastu kuceng aku mst reti bersenam...yoga ke an....hahaha...cam kt bwh ni....kaki die kt atas kaw...ko mampu???haha...




















kalo kuceng aku kuat bersenam mst laaa toughh mcm ni annn...hahahah...ko ader???












ni tough ke gemooook erk...opsss!haha..janji comel...cop!cop!ader lg....aku nk kuceng mate bulat mcm bola golf n telinge pendek camni....ader ke????
















hahahaha yang penting sekali kuceng aku mst murah dgn senyuman camni!!hahaha...












hah!ni la list ciri ciri anak kuceng akuw....hahaha..ko ader...susah nk carik kaw...lallala.....insane????wateber...hahaha...tapi daripade aku carik *anak kuceng ni baek aku carik calon suami!ader pekdah nyerrrrrr!!hahaha..
tet!!(mase main tekan tekan buzzer)!!
lalalala...buboiiiii...>_^


ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥