♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

July 03, 2011

hello kitty contest !

*jom join contest ni !








*nanti menang dapat ni !

*hello kitty lotion ! nk mende alah ni ! nk ! nk !



assalamualaikum sumer !
hello peeps ! selamat pagi ~
hah ari ni agak terpanggil nk join satu contest ni ~
:hello kitty contest:
aku mang giler hello kitty sekarang ni !
giler comel kan !
hahaha


oke kalo korang nk join juz tekan jer link bawah ni
laju laju k >_^



aku xde bergambo ngan kuceng sangat~
but aku ade
gambo my brader dgn
kucing kesayangan die
name kucing beliaw kalo ikut i/c
> siti jamilah de soulja < !


repeat please !


SITI JAMILAH DE SOULJA . .



giler pnjang kn ~
class gitewww ! ko ader ?
haha
hah ni gambo milah dgn abg aku !




*abg aku sayang giler kt milah ni !
da mcm jage anak da doe !
mkn mahal mahal~
mkn ikan?? sumpah muntah gak nyerr
:giler gedik kan milah ni ...hehe*











*milah suke betul dgn 'hair ball' treatment ni . .
bulu milah bapak lembut ~
lagi plak milah ni mix kucing ala ala musang giteew
bulu die memang best ! mcm karpet y bangla jual tuh . .haishh !
korang jumpe mesti rase nk
picit picit bdn die ni !
hehe









*hah ni muke milah time kena cek suhu !
bapak cuak kan muke beliaw ...hehe
opps ! see sangkar die ?? milah mcm aku suke kaler pink u'olls !
jgn jeles ~ haha






hah tahun ni milah da berjaye melahirkan anak y sangat comel !
ni anak anak die ~ sumpah sume sepesen je muke !
haha









kalo x silap aku 4 ekor yang laen kena jual ~ !
1 jer yang bertuah abg aku
bg kat mak aku kt kmpg..
buad buad teman kan mak aku kt kmpg . .
maner la taw bole tulung tulung kemas rumah ke kan ...haha








ye ke?
*sepah kan rumah expert la bdk kecik tuh !

ni yang bertuah tuh *
name die ikut i/c
:kerL Jamson rodriguez:
grrrrrr ..terbelit hah lidah aku !
hah ni lha kerL










selame dok kt kmpg kerL sorang sorang jer xde kwn !
nk kwn ngan kucing kucing kt saner . .
kate nyerr kucing kampung sumer sombong sombong belake ~ hehe
ekceli ! kerL y cerewet sgt ! haha


*kerL dalam kesunyian . .hehe



oke fullstop ! owner contest ni ckp beliaw nk tgk kucing kucing comel kan ~
ni bkn setakat tgk jer aku da siap buad novel da pasal si milah ni ~
hopefully suke lah yer . .hehe
nk sangat hello kitty lotion tuh !
nak ! nak ! nak !
hehe ..
syarat syarat nyer pon senang jer ~
pe lagi jom la join !

sebelum tuh wannie nk tag kat beliaw beliaw ni yang sayang kan kucing
and xpenah takod akan kucing ! haha



amigos sumer ! walla !
c u soon !



ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥