♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

August 27, 2011

entry paling pendek =)



wajib baca sekali nafas jer . . dua kali nafas xSAH . .setengah nafas sangat afdol dan kau memang superb#yeay !

hehe..

start !

*selamatharirayamaafzahirdanbatinkepadasemuamuslimindanmuslimatsayaucapkan#

*maafjikaadaterkasarbahasaorterlajakkataalmaklumlahmanusiabiasahehehe#

*janganluperdatangrumahberayertawnantimakkitabagiduitrayerkatawak#

*kalotakpahambacaentrynie&rasanakmarahlagisayamintakmaaflaaaaalagiyekhehehhehe#

*selamatharirayaaidilfitribuatsumer#

*kbai#


-sape cukup nafas die memang terer !

sape yang semput . . .angkat tangan !
aku xnak geng ngan korang
hahahahaha . .=p






p/s : guraw lar . . selamat hari raye maaf zahir +batin






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

kite k.a.w.a.n ker ?







sesekali jadilah sahabat yang MENDENGAR
daripada yang hanya bercerita...



ambillah masa sedikit untuk
memahami hati dan PERASAAN seseorang yang bergelar sahabat itu...


kerana 'sahabat' tu jugak seorang MANUSIA
punya hati dan perasaan...



dia juga ada perasaan sedih..marah...takut..dan kecewa..
dia juga ada kelebihan & KELEMAHAN...



dan dia juga perlukan sseorang sahabat
untuk mencari kekuatan dan DORONGAN...



kita selalu tengok die terSENYUM...
tetapi mungkin die sebenarnya tidak setabah yang kita sangka...




disebalik senyuman itu
mungkin banyak cerita SEDIH yang ingin diluahkan...




disebalik ketenangannya
mungkin tersimpan seribu KEPAYAHAN...




kita tidak tahu dan tak nak ambil tahu...
tetapi jika kita CUBA jadi sahabat seperti dia...



mungkin kita akan tahu betapa BERNILAINYA
SEORANG sahabat macam die...






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

August 14, 2011

jgn maen giler la syaitooon !








assalamualaikum sumer . . n salam ramadan yer untuk semua pembaca. .
tup..tup..tup...da hari yang ke-14 da kite puase . . .
sebelum terlambat aku nk wish kt sumer pembace
'selamat menyambut ramadan al-mubarak' la yer . .

p/s : entry kali ni agak BAHAYE penggunaan bahase nyer. . .sorii seem to be the hardest words DARLING !
arap maklum . .grrrr . . . peace v(n_n)






whoa ! da lame giler kot xhupdate blog . .
bersarang tebuan,labah-labah,gajah sume ade da..
hahaha. .
sori la . . *ta' dok idea la ling nk buad entry hari hari bagai . . .






hah hari ni ade entry y giler meroyan . .
kalo nk bace . . bace la . . kalo xnk bole blah ! shuuuu . . (betul betul tgh mrh ni)
khas aku buad kn utk si giler si chermin mate !
aku penah janji nk buad entry pasal die. .
mang mase y seswai la ni . .
bkn nk kutuk tp just luahan hati y x seberapa nk puas ati ! grrrr =,=
heaven !






*for information la ~ aku buad blog ni pon bkn nk perhatian dari sape sape
tapi sekadar suke suke n sebagai luahan hati jer pon . . kalau xsuke bole agkt kaki dgn secepat mungkin !








awat emo sgt entry kali ni ??


yer ! memang ak stresss sebab tuh aku emo semacam jer ni
& sebab tuh aku buad entry ni . . bhahaha. .bole ?
hokey memang bulan ni bulan ramadan. . .
bulan mulia . .
aku respek kt org org y berpuase . .
y xde kena mengena dgn entry ni . .sori keyh ( ikhlas ni aku minx maaf )
but sabar seseorang pon ade tahap nyer. .
gile gaban sgt budak tuh. .
byk byk laki...die la org y paling dasat aku kenal...errrrr. . .
*caner la aku bole jumpe si dajal ni !









bermula lepas blog aku di'terjah' dan terima kunjungan dari si suara sengau* shit !
dem it !
sumpah aku xsuke stalker bajet baek ni . .
belakang hakuw ? gile kentang 'baek' die . .
i loikesssssss ! like seribu lapan ratus due belas ribuu kuase lapan . . mampooo ?
stop it !
yes x dinafikan aku penah kenal si mamat ni . .
*ouch..ouchhh . .tapi kalo aku ckp aku xkenal mamat ni lagi bahagia rasenyerr...











mase kenal mamat spek ni . .baek je die . .ko nk KLCC pon bole dpt punyerr . .
ckp je nk ape..
bkn setakat pijak semut je. . pijak amoeba..paramecium . . ko pijak la . .
sume tu x meninggal doe !
hanjennnnnnng kn ?
euuuuw . .










alhamdulilah la . . . kuase tuhan . . aku test die sikit jer. .
tup tup da 'in a relationship ' pon . .
hahhaaha. .sikit pon xhadap..
si suara sengau ni mang suke 'like' status org . .
bajet kn ?
aku x penah kenal & tak hingin kenal pon die tu sape...
tapi die ade habit yang sangat menyakitkan hati aku. .
suke like status status aku . . .
dulu lah sebelom aku block minah ni..
y die nk like status aku pehal kn ?
mcm so so jer die tuh . .
dari situ. .
aku xbg org like n komen kt status fb hakuw ~ heaven !










for sure . . n yakin banget si suara sengau ni la y bukak fb aku n curik link blog aku. .
kalo x dari mane die dapat kn ?
euuuuwwww...da puas godeh fb aku la tuh . .jijik kn ?
pastu beliaw pon nk belajo la kot buad blog . .
bagus . .bagus. . da maju . .
*memang pergi blog (sila translate sendiri)












ekceli sape tah y carik pasal dulu . . .
pe hal kn nk curik curik link ni . . . hempok kang ! nk ? hate it !
n pastu nk letak link die bagai .. for what ? promosi belog ko ker ?
euuuuuuw . . ke nk buad aku sakit hati ?
kalo tuh niat ko . . aku oke je . . rezeki aku ALLAH makin bg melimpah limpah kod. .
sekali org dengki ngan kiter. . .nescaye lah ALLAH semakin permudahkan segala urusan org y teraniaya ni . .x giteeew ?








kalo ko nk maen giler ngan aku . .bole sgt la syaitooooon . .sikit pon xgentar . .
langsong x goyang !
cume satu jer aku agak terkilan macam mana lha aku
bole kenal kn syaitooooon ni kt ayah aku . .
naseb baek la. .tuhan tuh maha kuase . .da x dok da kt jb . . jauhh nun sana da . .
kan ? kan ? kuase tuhan . . mang ALLAH nk aku jauh kn diri dari syaitooon ni gak nyer..
just aku ingat pesanan ayah aku . .
& kalo xsilap hakuw . .ayah aku penah bgtaw die . .
suh jaga aku baek baek . .
euwwwwww. . penah ker ? sakit kn ati aku selaloooo ado !
skrg nk maki aku . .bole blah la brader *
opsss baek sgt tuh . .
bole blah la ko dajal bermate hempat !







aku pon bkn nyer nk carik gado . .
tapi kalo ko da mula kn dulu . .mang aku pon turut join la. .
sebab y ko mention tuh aku bkn kerbau . .
aku still ade mak bapak lg . .
kalo anak kucing maybe bole dipertimbangkan lg la...
euuuuuwwww. .
kalo xpuas ati ckp jela pe masalah ko . .
xyah la nk mention sgt . .
and for sure and aku sangat yakin . .
aku rase beruntung sebab da xkenal lelaki mcm engkau ni . .
mang sepadan giler ko dgn si suara sengau yang suke curik link org tuh*
aku xdengki mcm korang . .
hopefully korang bahagia la keyh .





lastly . .aku xkan carik pasal . . kalo ko xcarik pasal . .
tapi seriuosly . . aku betul betul muak tgk muke ko due org ni . . benci giler ah . .
xyah nk f******** sgt la kan . .kalo ko tu sedara aku ke pe . . xpe la jugak. .
aku bole maaf kn. .
bodoh la aku kalo aku diam kn diri jer. .
aku pon ade maruah . . kalo setakat ko nk malukan aku dgn benda benda camtuh . .
maybe ko yang malu balik nnt. .tu je aku nk pesan . .
fullstop !


p/s : muke baek xsemestinyerrrr baek . .walhal panggilan die imam @ ustaz @ ustazah . .
die pon manusia biase . . bile bile jer die bole seteruk dajal @ syaitoooooon nirrrrrrrrojim !
nk terima . . . . terima . . . xnk pon xpeee . . aku langsong xrugi pape . . .







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥