♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

November 11, 2011

hundred daysss wif him =)







hepi anniversary sayangsss

firstly aku rase sangat sangatttt hepi hari ni sebab
mohd syafiq da kembali seperti yang dahulu kala . .
hehehe . . .
i mean rumah tangga pintuuuu tingkap kitorang
agak berantakan sikit lately ni . .
but alhamdulilahhhhh . .
sumer nyerrr berjalan lancar . .
wait ? rumah tangga ?
hehhehehehe . . hanya mampuu senyum miang giteeeeewww
ko adew ?
nyihahahahaha




hah . . aku mcm xpercaye je aku ngan
die da bersama lebih 100 hari da . . .
(cet . .mst korang pk gini kan ? alah 100 hari je pon bkn 100 tahun)
yes ! ade aku kesah ko nk ckp ape . . .
y penting aku ngan die sangatt bahagia . .
hehehe . .
tapi xguna gak kalo kwn bertahun tahun tapi %&*^###%* !
sori to say la bro . .





strainght to the point . .
aku sangat sangat menghargai die dan mase aku bersama die . .
meaning ?
walaupun baru kenal 100 hari . .
aku rase mcm da kenal die bertahun tahun da . . .
sehari tu sangat la berharga . .
tanpa sehari tuuu xmungkin akan jadi 100 hari kan ?
paham ?
tak ?
oke ko memang bijak*




korang pernah rase terharu x ?
seriusly mohd syafiq sangat suke buad aku terharuuuu . .
yang aku paling ingat . . .
die masak kan aku mee bandung muar*
die terer masak . . aku sangat berbangga dengan die
hehehe



*ni gambo curik kt google . . sape sape y xtaw mee bandung tu mcm mane . .
lebih kurang gini la rupa nyerr yer tuan tuan
hehehe...



n aku ingat lagi . . . mase bulan puase dulu . .
mohd syafiq sangat rajin belikan aku makann utk berbuka . . .
yang tu pon aku terharuuu . .
*aku memang mudah terharuuu kot




to be continue....







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

November 05, 2011

i need KORBAN la sikit*




*salam peeps . .
da lame giler kod xmenaep pepanjang entry ni hah utk korang bace sampai muntah =='
hahahah . .
hokeh entry kali ni xbape nk jiwang sangat sebab . .sebab . .sebab . .
sebab xjiwang lah ~ !




korang penah x rase sangat lah 'give up' sampai nk termuntah darah . .
yukssss . .jijik ?
btw tu la yang aku rase sebelum ni . .
even korang akan pk . .
lahaiiiiiii smalll matter je kod . .minah ni terlebey hormon 'adrenalin' ni *
sangat sensitif*
hahahaha . . so wat ?




yes for sure aku sangat kecewa 2 hari y lepas =='
pelajaran aku agak merosot . .
just terkujat sikit . .
nk kate terjun bangunan tu tak lha . .
cume rase nk seret seret je kepala kat rail kereta api . .
tang mane aku xtaw . . .
belom penah lagi ke landasan kereta api . .
menyanyah la kaw perempuan ~ !





ekceli aku xpernah nk mintak sesape paham aku . .
really xmintak pong =='
(kwn ganu aku name pipah selalu susah nk buang 'ng' . . so aku da ter'addicted' ckp pong)
hehehe . .hoh . .
betul . .aku xpernah nk suruh sesape paham aku . .
cume aku mintak respek aku sikit bile 'time' hormon adrenalin aku tu terlebey
haishhhh . .
geram . .sedey . .
maybee




sempena raye korban katenyerrr . .
aku pong perlu berKORBAN sikit!
lebey 'menatap' nota berbanding skrin handphone murah aku tuh . .
ok tu jer aku nk bilang utk ari ni . . hahah
so kwn kwn . .

P/S : SELAMAT BERKORBAN YER TAPI JGN TERKORBAN DI JALAN RAYE !
DRIVE CAREFULLY *kbai






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥