♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

December 17, 2011

kempen tutup aurat :)





comel x ?








rase cute sampai korang rase nk pakai tudung kan ? kan ?





ni plak ?










assalamualaikummm sumer :)
hari ni tibe tibe terdetik nk blogwalking , padahal da lame aku xberblogwalking ni...agak jenuh gak laaaa . .tup tup aku jumpe 1 blog ni . . dengan banner yang cute terusss aku nk menempel kat 'sidebar' aku tu....hah ..see?
sooo sape2 nak join pergi kat sidebar aku nk klik jer . . dun weri tiade charge untuk menutup aurat . .just click kalo rase nk join . .peace yaw !

p/s:entry agak pelik sebab aku x center kan paragraph kan ? kan ? kan ? haha







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

December 12, 2011

kembali terjalin ~!








hello peeps !
semalam 11/12/11
dapat present patung 'hello kitty' dari muhd syafiq !
giler suke akuw !

kemain laggggggggi*
1st dating ngan hubby tersayang yaw !
avenue pilihan mesti lah jusco kan !
area jb wayang yang paling tip top pon aku rase cinema lha kan !
thumps up dude :)



minggu stress da berakhir !
minggu pujuk memujuk da abes da . .
da rujuk balik biler 'si die' merajuk kemain lagi eh. . .
pujuk punye pujuk terusss weekend dating mcm normal couples y laen . .
hahaha . . .


ok well done !ombak rinduu yang orang canang2 kan kat fesbuk , twitter or wateber
xla seHOT dari statement yang diberi ~!
hanjeng!
aku rase agak 'speechless' sebab ....
filem ni kemain lagiiii asik tunjuk 'org berkemban' je. .
xpon aksi 'atas katil'
walaaaaaaaweh !


ok xdinafikan memang not bad la jalan cite nye. .
but overall mcm filem lucah pon ade gak nyer !
ok fullstop judge sendiri k . .
tapi pape pon aku enjoy sebab tiket free rm28.00 !
heaven !






*see ? aksi plok2 . . sweetttnyeeerr !
budak2 xcukup umo aku rase better ko org bace novel je drp tgk wayang
atototototo . . romantik giler !

lepas tu . .
kitorang pergi mkn kfc dinner plate

bersamasama krusher blueberry favorite haku



















oke aku makin tembam !
balik jer . . muhd syafiq hadiahkan aku hello kitty
so sweet muhd syafiq ni !
berOMBAK OMBAK jantung haku ni . .
hehehe . . .
dun weri die jage aku dengan baek !
fullstop :)



p/s : doakan kebahagiaan kami yer . .ty (:



ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

December 07, 2011

wordless wednesday #6



*muhammad syafiq bin hasbullah . .







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

wordless wednesday #5



* iloveyousayangsssss . .




*im sorry my love :(







ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥