♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

January 19, 2012

undefined !






hello peepsss ! anyone ALONE ? hahaha
its okey dear . .
sometime we need to comfort our life without anyone inside !
privacy kate nyerrrr !
kau perempuan xyah nk speaking pagi pagi ni ok . . !
(cakap kat diri sendiri sebenarnya )
hehe
ok bahasa malaysia bahasa kebangsaan !
ingat tuh . .





p/s : happy chinese new year
kepada sume yang berbangsa cina yang tinggal di china
xlupe jugak yang tinggal di MALAYSIA mostly *
haha . .






ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

January 07, 2012

Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging.




assalamualaikumm sumer readers !
hai ! hai ! hai ! kak jemah . .
ade demam ? nope ?
alhamdulilahhh . . secukup rase !
ARI NI AKU AGAK MALANG !
OK XPE . . .
ari yang malang ni
aku mula kan dengan menyertai satu contest . .
mana laaa tau ade bawak tuah sikit . .
haha . .
selet sikit minyak dagu n minyak senyonyong kat entry ni !
*betul ke spelling tu ?
ok . . khurafat !
dose besoooooo eh budak ~! ingat !


*first at all aku nk berSYUKRAN laaa bebanyak kat DHILA DANTES *
coz tagged name kite utk join contest ni . .
buad susahsusah jek !
ok buad ombaaaaaak sikit utk si dhila sweetsweet ni yer !
hehe . .
ok mukadimah daa ke lauuuut !
fullstop !



anda anda sumer sila klik banner ni . . please !



or





guuuuuud !



mengapa saya berblogging ?


1. Mula2 just suke2 nk ade belog sebab rase best giler kod ade belog . .
bole luah kan isi hati laaa konon nyerrr . .
kat fesbuk xleh buad karangan panjang2 . .
nnt katenyerr ' nk mati ke budak ni . .'
ingat die sorang je ade fesbukkk ! tet !
sori tu dari segi negatif nyerrrr . .
dari positif nyerr plak . .
seriussly mule2 aku ceritakan problem aku kat belog ni dengan followers y aku xkenal . .
REPEAT ? TAKKKK KENAL OK !
dari situuu aku TAK segan sgt nk share problem . . n bukti nyerrr aku ade bestfriend dari belog ! ko adew ?






2.mengapa saye berblogging ?
lagi satuuu sebab si sifuuuu or SI sipot ADIKA PUTERA !
mase aku single dulu (acecece) nak mention tauuu . .
hehe . .
aku agak suke laa berkawan dengan si dika ni . .
sempoiii ! blurrr ! semput aku layan budak ni . .
perangai die . .
kemain lagi . . hot stuff laa kunun !
sangat berlagak elegan . .
haha . . die ade belog !
OMG ! giler best doe ~!
xcayer ? ni links sifuuuu aku . .




amacam ?
giler glamer kan belog dika ? jeles aku !
dari situuu aku ade azam nk buad belog jugak walaupon mula2 agak jakon*
dengan keadaan y banyak giler kod html yang tah hape2 ~!
terima kaseh daun keladi la kepada cekgu dika sebab ajo kite dulu =)
hehe . .

3.seriusly sekarang da banyak kan social network yang berterabor kat google uh . .
ko klik jer 'facebook' keluar la tgn tunjuk ibu jari !
or 'tagged' yang agak dilupe tuhhh . .
same jugak dgn naseb 'myspace' yang da nak pupus . .
xkurang hebat nyer jugak dgn 'twitter' si burung gagak sombong y xpenah hitam . .
biruuu memanjaaaang je . .
but honestly sumer nyerr lebih kurang same je . .
BUT ! BLOG IS DIFFERENT sikit la . .
y ?
blog die lebih kepada mcm journal diary or whatever . .
see ?
that y laaa kamek berblogging dude . .



4. kalo merujuk kepada blog aku ,
aku lebih detail kan kepada personal ,
bkn bisnes or info or whatever yer darling !
secara kasar nyer . .eh sori . .
secara jujurnyerrr . .
aku lebih selesa berblog pasal diri aku berbanding pasal lain . .
pasal hidup aku . .
dan org2 yang penting dlm hidup aku . .
so far sebab tu aku sangat sygkan belog aku ~!
aku sanggup deaktif facebook or others social networking y laen . .
but blog ?
TAK SANGGUP MAK !
penat da aku bebel byk byk lepas tu nk delete . .grrrr . .memang tak mampuuu !
soriii . .


5.sape yang 'addicted ' dengan belog akan 'addicted' jugak dengan blogwalking . .
seriusly mase bodoh2 dulu xpaham ape makne blogwalking tuh . .chahaha
lepas da paham kebas doe tgn nak blogwalking jer . . ketagih ! hahaha . .
selain tu jugak bole mengerat kan silaturrrahimmm . .
xcaye . . jum try !
sekali ekauuu chat ngan aku . . memang muke aku jela y dok ushaaa kaw dari jauhhh . .
mampuuuuu ? =='
hahah. .





maybe byk lagi sebab kenape aku berblogging . .
but takod admin mls da nk dgr aku bebel . . .
so aku stop kan dulu la yer . .
before that aku nk tagged name ni




p/s : i love belog lah !
bubye facebook =]
ehhh . .salahhh . .bubyeee korang . .
HAHA XD








ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ

January 03, 2012

wordless wednesday #5




assalamualaikummm . . .


quote utk minggu ni . . .


hello everibadi . .ade sihat ? gud !
aku?

speechless utk minggu ni
'die' agak badmood mingguu ni

aku jugak mcm tu la gayenyer
stress katenyer
take your time darling !





ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥