♥ selamat datang..owner nak amik gambar korang nie ! buad peace sikit v(n_n) ♥

♥♥♥Hunny_Bunny♥♥♥

♥ semakin hari semakin sayang ♥
♥ hehe ♥
siti syazwani sayang mohd syafiq ! fullstop#
belog akan dihupdate dgn cerita cerita jiwang
so silalah muntah dahulu sebelum membace ♥
enjoy reading peeps♥
♥ANDA SEKARANG TENGAH LANDING KAT BLOG PINK YANG SANGAT SHOMEL..SO JGN LUPE SEDIAKAN PLASTIK ..TAKOD TAKOD MUNTAH DARAH NANTI..HIHI..AISHITERU SYG ♥n_n♥

nOMBOR bertuah ANDA ♥

November 04, 2012


Tanda-Tanda CINTA semakin Pudar



1. Malas angkat telefon..
Pape hal asyik cakap malas,
 malas, malasss jer..

2. Bila ajak keluar,
 asyik busy memanjang..
kalah YB.

3. Sudah pandai bergurau 
secara kasar dan 
menyakitkan hati.

4. Mula menggelakkan 
diri dari bejumpa.

5. Dia dah tak kisah 
kalau tak jumpa pun..
sebulan x jumpa lagi bagus.

6. Bila dah janji date,
 tapi lupa nak datang..
alasan lapuk diberi..lup
a larr..
tertido.

7. Apa kita buat dah 
tak betul dimata dia.

8. Dia nampak kelemahan 
kita lebih dari kebaikan.

9. Taip sms pun pendek2 je.

10. Bila kita cakap “i love u”, 
dia balas ‘errrmmm..” jer.

11. Bagi alasan.. 
“awak nie terlalu baik untuk saya..
saya tak layak untuk awak..”..
masa ngorat kita dulu xde 
pulak timbul hal tu.

12. Bila ajak jumpa parent, 
macam2 cara dia cuba menggelak.busy.

13. Dah jumpa parent pun
 alasan banyak, nak
 cakap hal “kahwin”..?? 
Insyallah kalau de jodoh. 
kejap jer dia tukar topic.

14. Dia dah tak kisah 
apa yang jadi pada kita.

15. Susah nak senyum @ 
gurau2 macam dulu-dulu.

16. Dengan orang lain 
dia boleh cakap ‘single’.

17. Dulu-dulu asal nak keluar 
dating jer mesti nak pakai baju 
matching..sekarang dah taknak.. 
rimas katanya..
poyo plak dah katanya sekarang.

18. Dulu sanggup tolak 
ajakan kawan semata-mata nak
 keluar dengan kita.. 
tp sekarang dah terbalik.

19. Dulu boleh jer
 bergayut berjam-jam.. 
sekarang 5 minit pun susah,..
katanya hp cepat panas.

20. Bila SMS cakap tak ada 

kredit sedangkan baru je topupkan.











ANDA SUKE..LIKE JER..NAK SHARE PON DIALU-ALUKAN TQ




 
♥BELOG NI HAK MILIK WANNIE SEPENUHNYA♥
♥ENJOY READING PEEPSS♥
♥JANGAN LUPE LANDING KAT SINI SELALOO YER♥
♥KBAI#ILOVEYOUMORE#SEEYOUSOON♥